PISTEAANLEG

De gezondheid van je paard staat voorop. Om je paard goed sportief te ontwikkelen is het dan ook noodzakelijk te beschikken over een degelijke piste.
We doen beroep onze jarenlange ervaring bij DM. Equine. Ons doel is om bodems te ontwikkelen met controleerbare stabiliteit en schokabsorptie.
We bieden een op maat gemaakte oplossing voor uw piste. Dit zowel voor outdoor pistes als indoor. Telkens voorzien van de juiste bewateringssystemen en afwerkingen.

Expertise in Totaal projecten en paardenpistes

Van tijdelijk tot definitieve piste. DM Equine kan bouwen op een jarenlange ervaring en expertise. Twijfel je zelf over het aanleggen van een eigen paardenpiste? Laten ons u dan assisteren in het maken van de juiste keuzes.

Traditionele opbouw

Wanneer u kiest voor een tradionele opbouw, bestaande uit onderlaag harde gesteente, aanleg van de benodigde drainagebuizen, de allesbepalende tussenlaag Lava en als toplaag de verschillende soorten en kleuren zand al dan niet vermengd met de nodige hoeveelheid geopad, fibers en andere additieven.

Inclusief de nodige buffer en verschillende sproeisystemen.

Ook afboorden van de piste door middel van hardhouten plank, boordsteen enz.… behoort ook tot deze totaal afwerking.

Voor meer info komen we graag ter plaatse voor het bespreken van de verschillende opties.

Eb & Vloed

Hier gaan we van de start met de voorbereidende grondwerken en dit met lasergestuurd materiaal.

Aanbrengen van de Waterdichte EPDM Folie of LDPE Folie geplaatst achter de te plaatsen boorsteen of hardhouten afboording.

De benodigde drainagebuizen liggen gekoppeld aan het opvoer en afvoersysteem (keuze tussen manueel, half of vol automatische sturing).

Aanbrengen van 20 cm dikke onderlaag zand, geniveauleerd en verdicht. Nadien aanbrengen van een 12 cm dikke toplaag zonder toevoeging van geopad of andere additieven.

Ontdek ons ook op Instagram

Contacteer Ons

We staan vol energie te wachten om samen met u, uw droomproject werkelijkheid te maken.

We staan klaar voor uw droomproject

+32 495 21 34 02

Of stuur ons gewoon een mailtje

info@dmequine.com

TOP