Aanleg paardenpistes - DM.Equine
TRADITIONELE PISTES

Aanleg
Binnen & buiten
pistes.

Voor zowel je binnen -als buitenpiste kan je opteren voor een traditionele opbouw. Een drainage systeem zorgt in combinatie met automatische beregeningssystemen voor een optimale bodem.

Bij een traditionele opbouw is er het voordeel dat de onderbouw heel stevig is. Dit zorgt voor een beter afdruk moment.

DM.Equine blikt terug op een jarenlange ervaring in het aanleggen van binnen- en buitenpistes. Dit voor alle disciplines.

Onze full-service

Expertise in Totaal projecten en paardenpistes

Van tijdelijk tot definitieve piste. DM Equine kan bouwen op een jarenlange ervaring en expertise. Twijfel je zelf over het aanleggen van een eigen paardenpiste? Laten ons u dan assisteren in het maken van de juiste keuzes.

Galoppiste

Een ideale conditietraining voor je paard voer je uit op een galoppiste. Deze is een welkome variatie op de dagelijkse opleiding. Voor de galoppiste kunnen we u verschillende soorten bodems aanbieden, allen op maat gemaakt om aan uw behoeften te voldoen!

Longeercirkels

Ook longeercirkels beschikken best over een goede bodem. Een longeerpiste is de ideale plek om grondwerk doen en om jongen paarden op te leiden. Het is belangrijk dat er een perfecte balans tussen stabiliteit, veerkracht en gebruik is.

VRAGEN?

Contacteer ons
Vrijblijvend

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie & Privacy Policy