Graslandbeheer - DM.Equine

Graslandbeheer

DM.EQUINE

Uw partner voor aanleg & onderhoud van uw weiland

Aanleg & Creatie

Met onze kennis van zaken zorgen we voor een heraanleg van uw weiland of omvorming van akkerland naar definitief weiland.

Onderhoud Weides

Van het doorzaaien van u grasland tot het beluchten of bemesten, een goed onderhouden weiland is van belang.

Een optimaal weiland

Van A tot Z

Verschillende stappen

Inzaaien grasland

Alles start met het inzaaien van het grasland. Als uw weide een goede basis heeft kan u en uw paarden jarenlang genieten van een optimale groene weide vol (lekker) gras.

Doorzaaien & Beluchten

Het is steeds belangrijk om uw grasland in een optimale conditie te houden. Dit kan via het jaarlijks doorzaaien. Ook het beluchten van uw weides zorgt voor een betere conditie van uw gras.

Heraanleg

In sommige gevallen is het heraanleggen van het grasland een must. Dit kan uitgevoerd worden bij enorm slecht onderhouden weides maar is ook vaak van toepassing bij de definitieve omvorming van akkerland naar grasland.

Een reeks van activiteiten

Paarden belasten weides enorm. Een frequent en weldoordacht beheer van uw weides is daarom geen overbodige luxe.  We voorzien niet alleen een goede uitvoering maar ook een onderbouwde service.

DM.Equine helpt u met een efficiënt en gepersonaliseerd werkplan. Dit bestaat uit grondstalen nemen en verwerken, opstellen van een bemestingsplan, weide onderhoud, spuiten van weides, hooibouw, doorzaaien en aanleg van nieuwe paardenweides, …

CONTACT

Meer informatie over uw graslandbeheer?

Email
info@dmequine.com

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie & Privacy Policy