Paardenpistes - DM.Equine
Paardenpistes

Aanleg
Binnen & buiten
pistes.

Een paardenpiste aanleggen is voor veel paardenliefhebbers een droom en voor professionelen een echte must-have. Zo kan er altijd gebruik worden gemaakt van een eigen binnenpiste, buitenpiste of als eventorganisator: een tijdelijke piste. 

We ondersteunen met de aanleg van uw piste van A tot Z. Niet alleen onze know-how delen we, maar ook onze kennis van eventuele vergunningsproblematiek.

DM.Equine blikt terug op een jarenlange ervaring in het aanleggen van binnen- en buitenpistes. Dit voor alle disciplines.

Traditionele paardenpistes

Een traditionele paardenpiste is voorzien van een stevige solide trainingsbodem. Geopad kan toegevoegd worden.

Meer Info
Eb-en vloedpiste

De aanleg van een eb en vloed piste heeft als groot voordeel dat jouw piste er nooit te droog of te nat bij ligt

Meer Info
Tijdelijke pistes

Plan je een evenement te organiseren op een tijdelijke locatie. Dat moet de paardenpiste zich aanpassen aan het decor.

Meer Info
Alle disciplines

Verschillende disciplines betekent vaak verschillende types bodems. DM.Equine heeft ervaring met verschillende disciplines.

Meer Info
Onze full-service

Expertise in Totaal projecten en paardenpistes

Van tijdelijk tot definitieve piste. DM Equine kan bouwen op een jarenlange ervaring en expertise. Twijfel je zelf over het aanleggen van een eigen paardenpiste? Laten ons u dan assisteren in het maken van de juiste keuzes.

Galoppiste

Een ideale conditietraining voor je paard voer je uit op een galoppiste. Deze is een welkome variatie op de dagelijkse opleiding. Voor de galoppiste kunnen we u verschillende soorten bodems aanbieden, allen op maat gemaakt om aan uw behoeften te voldoen!

Longeercirkels

Ook longeercirkels beschikken best over een goede bodem. Een longeerpiste is de ideale plek om grondwerk doen en om jongen paarden op te leiden. Het is belangrijk dat er een perfecte balans tussen stabiliteit, veerkracht en gebruik is.

VRAGEN?

Contacteer ons
Vrijblijvend

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie & Privacy Policy