Terug op wedstrijd? De galoppiste is de ideale conditie training - DM.Equine

Terug op wedstrijd? De galoppiste is de ideale conditie training

De wedstrijden zijn opnieuw gestart! Leuk nieuws, maar de overgang van een lange wedstrijdpauze tot geslaagde concours resultaten zijn niet altijd evident. De conditie van je paard staat dan centraal.

Een ideale trainingsmogelijkheid is de galoppiste. Want dit is een ideale aanvulling op je dagelijkse training. Rijden op een galoppiste helpt om vertrouwen op te bouwen, biedt een fijne afwisseling in het dagelijks werk en is perfect om de basisconditie te onderhouden. Voor heel wat professionele ruiters een onmisbare tool op stal.

Maar niet alleen voor combinaties die topsport rijden is het een ‘must’. Ook voor jonge paarden is de galoppiste een nuttige. ‘must-have’ op stal. Samen met je paard kan je je op de galoppiste focussen op de rijvaardigheid en controle! (leuke trainingstips ontdek je op equschool.com)

Ontdek onze referentie: Cen Stables

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie & Privacy Policy