Daar is de herfst: staat uw schuilstal al in de paardenweide? - DM.Equine

Daar is de herfst: staat uw schuilstal al in de paardenweide?

De herfst is in het land. De nachten worden korter en het regent, daarom wordt je weiland nat. Gelukkig kunnen je paarden er goed tegen, toch is een schuilstal geen overbodige luxe.

DM.Equine voorziet de bouw van zijn eigen ontworpen, solide schuilstal. Dankzij onze diensten van het plaatsen van omheiningen tot het ontwerpen en plaatsen van schuilstallen op maat kan u bij DM.Equine terecht voor een totaaloplossing voor uw weide en dieren.

We staan u bij met expertise, raad en daad. Wist u dat u voor het plaatsen van een open schuilstal geen vergunning nodig heeft? Omdat schuilstallen bijdragen tot het welzijn van je dier. En daar zet DM.Equine altijd sterk op in. Niet alleen is onze schuilstal nuttig in de winter, maar ook in de zomer. Onze structuur is zo ontworpen dat er minimaal geluidshinder is bij regen en je dier optimaal beschermt wordt tegen natte over hitte.

Bovendien is het veilig ontworpen zodat je paard zich niet kan bezeren aan de structuur. Dat geldt voor zowel onze omheiningen als onze schuilstallen.

Meer weten over vergunningen en schuilstallen? Klik hier

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie & Privacy Policy