Noodzaak van piste nivellering - DM.Equine

Noodzaak van piste nivellering

Om je piste optimaal te onderhouden en je paard zijn benen te beschermen is het noodzakelijk de piste tijdig te nivelleren. Bij dit proces worden de rijbodems met een lastergestuurde machine genivelleerd.


Vlakke binnen– en buitenbodems dragen bij tot de veiligheid en het zelfvertrouwen van uw paard. Een goed onderhouden paardenbak minimaliseert de kans op uitglijden van uw paard, verkleint het risico op blessures en verbetert de sportieve prestaties!  De opbouw van de verschillende lagen van binnen- of buitenpiste kan nauwkeurig uitgevoerd worden. Met een hellingslaser kan elke rijpiste in aangepaste helling genivelleerd worden, en dit in twee richtingen.

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie & Privacy Policy